SAÜ Öğrenci Topluluklarından Milli Dayanışmaya Destek

SAÜ Öğrenci Topluluklarından Milli Dayanışmaya Destek
09.04.2020
1.742
A+
A-

Türkiye’nin dört bir yanında bulunan 203 üniversite öğrenci topluluğu ve kulübü, Koronavirüsle mücadele için Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Biz bize yeteriz Türkiyem’ sloganıyla başlattığı ‘Milli Dayanışma Kampanyası’na destek oldu.

Aralarında, Sakarya Üniversitesi Atatürkçü Düşünce Topluluğu, Sakarya Üniversitesi İktisat Topluluğu, Sakarya Üniversitesi Kızılay Topluluğu ve Sakarya Üniversitesi Çevrimiçi Dergisi’nin de bulunduğu 203 öğrenci topluluğu ve kulübü “Milli Dayanışmada Biz de Varız!” başlığıyla ortak bir basın açıklaması yayımladı.

Açıklamada; “Milletçe, salgını en az kayıpla geride bırakmak için bütün ayrılıklarımızı bir kenara bırakarak kenetlenmiş durumdayız. Bizler de Türk gençleri olarak, milletimizin hiçbir ferdini muhtaç bırakmamak için üzerimize düşen ve elimizden gelen ne varsa yapmaya hazırız” mesajı verildi.

“Milli Dayanışma Kampanyası”nı Türkiye’nin dört bir yanındaki üniversite toplulukları ve kulüpleri olarak desteklerini bildiren öğrenciler, “Kimimiz gönüllü olarak harçlıklarından ihtiyaç sahiplerine bağış yapacak, kimimiz apartmanında oturan bir büyüğünün alışveriş ihtiyacını karşılayacaktır. Önemli olan bağışlanan miktarlar değil, milletçe içinden geçtiğimiz bu sancılı süreçte, birbirimizi düşünmemiz, dayanışmamız, birbirimize sahip çıkmamızdır” açıklamasını yaptı.

09.04.2020 / EF


1.742 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.