SAÜ ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü Arasında Ortak Proje Anlaşması

SAÜ ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü Arasında Ortak Proje Anlaşması
29.08.2016
686
A+
A-

Sakarya Üniversitesi ile Sakarya İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında, Sakarya’da öğretmen niteliklerini geliştirmeye, eğitimin kalitesini artırmaya ve üstün yetenekli öğrencilerin tanınması ve eğitilmesine yönelik bir gözden geçirme çalışması gerçekleştirildi.

Sakarya Milletvekili Mustafa İsen, SAÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Atilla Arkan, SAÜ öğretim üyesi Doç. Dr. Ali Haydar Şar ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nden Şube Müdürü Mehmet Salih Güvendi’nin yer aldığı toplantıda, bu kapsamda yapılması planlanan 9 adet proje görüşüldü.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün talebi üzerine ortaklaşa çalışmalar başlattıklarını ifade eden SAÜ Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, yapılacak projeler hakkında bilgi verdi. Rektör Elmas, bu kapsamda şehrin aktörleri olarak Sakarya’nın her alanda kalkınmasına ve gelişmesine yönelik desteklerinin süreceğini belirterek, “Yapılacak 9 projenin 3’ü üniversitemizin BAP Koordinatörlüğü üzerinden finanse edilmektedir. Katkısı olan herkese teşekkür ediyor, hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Anlaşma kapsamında “Öğretmen Niteliklerini Artırma Eğitimi”, “Üstün Yetenekli Öğrencilere Yönelik Öğretmen Eğitimi”, Değerler Eğitimi”, “Okul Deneyimi ve Öğretmenlik Uygulaması Sertifika Programı”, “Teknolojinin Olumsuz Etkileri Semineri”, “Sivil Toplum Kuruluşlarıyla Aktivite Çalışmaları”,  “İHL Öğrencilerinin Başarılarının İzlenmesi ve Geliştirilmesi”,  “İHL Yöneticilerinin Yeterliklerinin Belirlenmesi ve Geliştirilmesi” İHL PDR Servislerinde Verilen Hizmetlerin Değerlendirilmesi ve Geliştirilmesi” başlıkları altında ortak projeler gerçekleştirilecek.

29-08-2016 / ST


686 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.