SAÜ Geleneksel Türk Okçuluğu Topluluğu Yozgat’tan Kupa ile Döndü

06.04.2024

Yozgat Bozok Üniversitesi 5. Geleneksel Türk Okçuluğu Yarışmasına katılan SAÜ Geleneksel Türk Okçuluğu Topluluğu üyesi Şeyma Nur Salih, büyük kadınlar bireysel kategorisinde 2 olarak büyük başarı elde etti.

SAÜ Geleneksel Türk Okçuluğu Topluluğu, 2 Mart tarihinde Yozgat Bozok Üniversitesi tarafından düzenlenen “Tarih için bir ok at” temalı  Üniversiteler arası okçuluk yarışmasına katılım gösterdi. SAÜ Geleneksel Türk Okçuluğu Topluluğu üyesi Şeyma Nur Salih, Büyük kadınlar sıralama atışlarında 50 puanla son 16 arasından 9. sıraya yerleşerek bireysel eleme atışlarına katılmaya hak kazandı. Bireysel elemelerde başarısını sürdüren Salih, kemankeş rakiplerini eleyip 2. Sıraya kadar yükselerek kupa ve madalya ile ödüllendirildi.