SAÜ Educaturk Fuarı’nda

05.05.2015

Sakarya Üniversitesi, Sakarya’da düzenlenen Educaturk eğitim fuarına katıldı.

Serdivan Spor Salonu’nda 5-6 Mayıs 2015 tarihlerinde gerçekleşecek Educaturk eğitim fuarına 33 üniversite katılıyor. Sakarya ve çevre ilçelerden beş bin lise öğrencilerinin ziyarette bulunması beklenen fuarda, SAÜ’yü İletişim Koordinatörü Öğr.Gör. Şebnem Ceylan Apaydın ve İletişim Koordinatörlüğü personeli Seren Mürselay temsil ediyor.

Sakarya Üniversitesi standına öğrencilerin ilgisinin yoğun olduğunu dile getiren SAÜ İletişim Koordinatörü Öğr.Gör. Şebnem Ceylan Apaydın, “Türkiye’nin önemli üniversitelerinin katıldığı böyle bir fuarda, buraya gelen öğrencilerin Sakarya Üniversitesi’ne olan ilgileri bizi memnun etti. Sakarya Üniversitesi standını ziyaret eden öğrencileri, Sakarya Üniversitesi’nin eğitim olanakları ve merak ettikleri konular hakkında bilgilendirdik” dedi.

Fuar, 10.00 – 16.00 saatleri arasında ziyarete açık olacak.

05/05/2015 – MA