SAÜ Bahar Festivali başladı

SAÜ Bahar Festivali başladı

Sakarya Üniversitesi, baharın coşkusunu ve enerjisini hissetmek için renkli etkinliklere ev sahipliği yapıyor. Üniversitenin geniş kampüs alanında düzenlenen Bahar Festivali, öğrenciler ve akademisyenler tarafından büyük ilgiyle karşılanıyor.

Bu yılki festivalde, kültür-sanat, sürdürülebilirlik, bilim-teknoloji ve çocuk etkinlikleri olmak üzere dört ana kategoride birbirinden farklı çok sayıda etkinlik yer alıyor. Festival boyunca katılımcılar, ilgi duydukları alanlarda keyifli zaman geçirebilecekler.

Kültür-sanat etkinlikleri kapsamında, tiyatro gösterileri, konserler ve resim sergileri gibi birçok etkinlik festival programını renklendirirken, sürdürülebilirlik kategorisi altında ise sıfır atık atölyeleri gibi etkinlikler düzenleniyor.

Sakarya Üniversitesi Bahar Festivali, akademik ve sosyal yaşam arasında köprüler kurarak katılımcılara unutulmaz bir deneyim sunmayı hedefliyor. 14 Mayıs- 17 Mayıs tarihleri arasında dört gün sürecek olan festival, katılımcılara bolca eğlence ve öğrenme fırsatı sunacak.


1.388 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.