SAÜ Aktüel Dergisinin Yeni Sayısı Çıktı

Sakarya Üniversitesi İletişim Fakültesi tarafından yılda bir kez çıkarılan SAÜ Aktüel Dergisinin beşinci sayısı yayımlandı.

SAÜ Aktüel Dergisinin Yeni Sayısı Çıktı
31.12.2020

İletişim Fakültesi öğrencilerine yönelik önemli bir uygulama platformu olan SAÜ Aktüel Dergisi, her sayıda hem tasarım hem de haber zenginliği açısından öğrencilerin kendilerini geliştirdiği bir uygulama olarak öne çıkıyor.

SAÜ İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yusuf Adıgüzel, son sayıyı pandemiye rağmen ellerinden geldiğince öğrencilerle hazırlamaya çalıştıklarını ifade ederek, “Bu sayımızın sevgili öğrencilerimizden uzak son sayımız olmasını diliyorum” dedi.

SAÜ Aktüel Dergisinin son sayısında 2020 yılında dünyayı etkisi altına alan Covid-19 salgınına rağmen Sakarya Üniversitesinde bir yıl içerisinde gerçekleşen ulusal ve uluslararası kongre ve konferanslar, sağlık alanında yaşanan önemli gelişmeler, Teknokent Ar-Ge projeleri, covid-19 pandemi döneminde tüketim, üniversitede düzenlenen canlı yayınlar gibi birçok konuya yer verildi.

Sakarya Üniversitesi İletişim Fakültesindeki alanında uzman akademisyen ve araştırmacılar tarafından hazırlanan SAÜ Aktüel Dergisine aşağıdaki bağlantılardan ulaşılabilir.

Tıkla Oku:

İndir Oku: