SASGEM Konferansları Başlıyor

SASGEM Konferansları Başlıyor
27.09.2019
1.479
A+
A-

Sakarya Üniversitesinde öğrencilerin akademik ve sosyal gelişimine katkı sağlamak amacıyla altı yıldır düzenlenen SASGEM konferansları kaldığı yerden devam ediyor.

Sakarya Üniversitesinin özgün bir uygulaması olan program 7’nci yılına giriyor. SASGEM Koordinatörü Doç. Dr. Abdullah İnce, bu yıl SASGEM konferanslarını edebiyattan sosyolojiye, ilahiyattan felsefeye, tarihten ekonomiye birçok alanı içeriyor. Konferanslara alanında uzman, tanınmış akademisyenler, yazarlar ve düşünürler katılırken, konferans metinleri daha sonra kitap olarak yayınlanıyor.

İki dönem SASGEM bir ders sayılıyor

SASGEM Sosyal Bilimler alanındaki konferanslar Hukuk Fakültesi Sabahattin Zaim Konferans Salonunda, Mühendislik alanındaki konferanslar SAÜ Kültür ve Kongre Merkezi Nevzat Kor Salonunda devam edecek. Program öncesinde salon girişlerinde öğrenci kimlik kartı okutularak kayıt alınacak. Programa katılıp devam ve not şartını sağlayan öğrenciler her dönem sonunda 2 AKTS, iki dönem devam etmiş olan öğrenciler 5 AKTS almaya hak kazanıyor. Toplam iki yarıyıl SASGEM alan bir öğrenci, bunu bir üniversite ortak dersi yerine saydırabiliyor.

2 Ekim Çarşamba günü başlıyor

Bu dönem SASGEM’de konferansı verecek konuşmacılar arasında Prof. Dr. Beylü Dilekçigil, Psikolojik Danışman / Yazar Faruk Öndağ, Dr. Elif Bağa, Prof. Dr. Saffet Köse, Öğr. Gör. Mesut Hayati Avan, Prof. Dr. Talip Alp, Dr. Hülya Aksakal, Necati Mert, Zafer Söğüt gibi değerli katılımcılar yer alıyor.

SASGEM Koordinatörü Doç. Dr. Abdullah İnce, öğrencilerin akademik perspektiflerini ve sosyal becerilerini geliştirmeyi hedefledikleri konferanslara bütün öğrencileri davet ettiklerini ifade etti. SASGEM konferansları 2 Ekim Çarşamba Saat 13:00’de başlayacak.

SASGEM’e Nasıl Kayıt Olunur?

Öğrenciler, 2 Ekim Çarşamba günü yapılacak olan SASGEM konferansı öncesi üniversite kimlik kartını okutarak SASGEM’e kayıt olabilecekler. Ders otomatik olarak SABİS’e eklenecek. Öğrenciler, karşılaşabilecekleri herhangi bir sorunu görevlilere iletebilirler.

27-09-2019 / ST


1.479 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.