Sapanca MYO’dan 23 Nisan Etkinliği

Sapanca MYO’dan 23 Nisan Etkinliği
27.04.2017
1.479
A+
A-

Sapanca MYO’dan 23 Nisan Etkinliği

Sakarya Üniversitesi Sapanca Meslek Yüksekokulu Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı öğrencileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Sapanca Gazipaşa İlköğretim okulu öğrencileri ile gün boyu eğlenceli vakit geçirdi.

Sapanca Meslek Yüksekokulu Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı öğrencileri tarafından “23 Nisan 23 Çocuk” sloganıyla sosyal sorumluluk projesi düzenlendi. Gazipaşa İlkokulu’ndan sabah alınan öğrenciler Sapanca Belediyesi’nin o gün için tahsis ettiği otobüs ile öğretmenleri ve üniversite öğrencileri eşliğinde Adapazarı AKM sinemalarına götürüldü. AKM önünde karşılanan Gazipaşa İlkokulu 10,11 ve 12 yaş grubu öğrencilerine kitap okuma alışkanlığını oluşturmak için kitaplar ve oyuncak hediye edildi. Ardından yüz boyama etkinliği ile çocuklara eğlenceli, coşkulu anlar yaşandı.

Günün sonunda Sapanca Meslek Yüksekokulu Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı Başkanı Öğr. Gör. Servet Sezgin ve proje ekibi öğrenciler; Emine Yıldız, Kemal Kaya ve Atilla Biçer, çocuklarla birlikte yemek yiyerek, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında onlarla birlikte özel bir gün geçirip mutluluklarına ortak oldu.

27.04.2017 – YC


1.479 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.