Sapanca MYO’da İş Sağlığı Ve İş Güvenliği Eğitimi

17.12.2015

Sakarya Üniversitesi Sapanca Meslek Yüksekokulu’nda (MYO) İş Sağlığı Ve İş Güvenliği Eğitimi verildi.

Sakarya Üniversitesi Sapanca MYO ve Kırkpınar Turizm MYO akademik ve idari personellere yönelik olarak düzenlenen İş Sağlığı Ve İş Güvenliği Eğitimi Sapanca Meslek Yüksekokulu Konferans salonunda gerçekleştirildi.

6331 sayılı “İş Sağlığı ve İş Güvenliği Kanunu” kapsamında; Sakarya Üniversitesi İş Sağlığı ve İş Güvenliği Koordinatörü Öğr. Gör. Metin Bayram ve İş Sağlığı ve İş Güvenliği Uzmanı Dr. Emrah Bulut tarafından iş kazaları ve sebepleri, risk algılama, acil durum planları, meslek hastalıkları, fiziksel ve kimyasal risk etmenleri, ergonomi, güvenlik ve sağlık işaretleri, yangın, kişisel koruyucu donanımların çalışanların güvenli ve sağlıklı çalışma ortamlarına sağladığı katkılar hakkında bilgilendirme yapıldı.

Sapanca Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Mehmet Özen verilen eğitim ile ilgili Öğr. Gör. Metin Bayram ve Dr. Emrah Bulut’a akademik ve idari çalışanlara daha sağlıklı ve güvenli iş ortamı sağlanması konusundaki katkıları için teşekkür etti.

17.12.2015 – SS