Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesinde Mezuniyet Sergisi

25.05.2018

Sakarya Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi’nin düzenlediği “2018 Yılı Mezuniyet Sergisi” açıldı.

SAÜ Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen serginin açılışına Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Ali Yalçın, Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Kadiriye Didem Atiş, akademisyenler ile öğrenciler katıldı.

Resim, Geleneksel Türk Sanatları, Seramik ve Cam, Görsel İletişim Tasarımı ve Mimarlık bölümlerinden öğrencilerin bitirme projelerinin yer aldığı sergi, sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

Sergi, 20 Haziran’a kadar ziyarete açık olacak.

25/05/2017 – MA