Şampiyon Takımdan Rektörümüze Kupa ve Madalyon

20.01.2023

Üniversite Sporları Federasyonu Bölgesel Lig Grup Maçlarında 1. lige çıkan Sakarya Üniversitesi Basketbol Takımı, Rektörümüz Prof. Dr. Hamza Al’a günün anısına aldıkları kupa ve madalyonu hediye etti.

Üniversite Sporları Federasyonu Bölgesel Lig Grup maçlarında üniversitemizi temsil eden basketbol takımımız oynadığı beş maçın beşini de kazanarak şampiyon olarak Sakarya’ya döndü.  Rektörümüz Prof. Dr. Al, şampiyonluk gururunu üniversitemize yaşatan basketbol takımıyla Senato toplantısında bir araya gelerek onları tebrik etti. Basketbol Takım Kaptanı Melih Kurtuluş takım adına aldıkları kupa ve madalyonu Rektörümüz Prof. Dr. Al’a hediye etti.