Sakarya Üniversitesinin Ankara Ziyareti

29.08.2023

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Araştırma Dekan Yardımcısı ve Sakarya Ekonomik ve Sosyal Araştırmalar Merkezi (SESAM) Müdürü Doç.Dr.Mehmet Fatih Döker, SESAM Müdür Yardımcısı Doç.Dr.Cem Kırlangıçoğlu ile  Sakarya Üniversitesi Afet Yönetim Merkezi Müdürü Doç.Dr.Osman Sönmez Üniversite-Kamu işbirliği projeleri  geliştirme faaliyetleri kapsamında Ankara’da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Ziyaret kapsamında TCDD Teknik Genel Müdür Yardımcısı Dr.Tarık Dündar, Tarım ve Orman Bakanlığı Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürü Dr.Metin Türker,  Toprak Gübre ve Su Kaynakları Merkez Araştırma Enstitüsü Müdürü Dr.Mehmet Keçeci , Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Coğrafi Bilgi Sistemleri Genel Müdür Yardımcısı Dr.Akın Kısa ve Tarım ve Orman Bakanlığı Entegre İdare ve Kontrol Sistemleri Daire Başkanı Ahmet Turan Gürkan ile yapılan toplantılarda ortak projelerin hayata geçirilmesi yönünde fikir birliğine varıldı.