Sakarya Üniversitesinde Atamalar

16.11.2017

Sakarya Üniversitesinde Genel Sekreter Yardımcılığı görevine Süleyman Avcı, Sağlık Kültür ve Spor Dairesi (SKS) Başkanlığı görevine Necat Er atandı.

SKS Başkanlığı görevini 2015 yılından beri yürüten Süleyman Avcı, Genel Sekreter Yardımcılığı görevine getirildi. Avcı’dan boşalan SKS Başkanlığı görevine ise Necat Er atandı.

Süleyman Avcı kimdir?

1970 yılında Erzurum’un Narman ilçesinde doğan Avcı, 1993 yılında Sakarya Üniversitesi İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığında memur olarak işe başladı. 2011 yılında Sakarya Meslek Yüksekokulu’na sekreter olarak atandı. 2013 yılında Teknoloji Fakültesi sekreteri, 2015 yılında ise Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanı oldu. 14 Kasım 2017 tarihi itibariyle Genel Sekreter Yardımcılığına getirildi.

Necat Er kimdir?

Necat Er, 1968 yılı Adapazarı doğumludur. 1991 yılında Uludağ Üniversitesi Maliye Bölümünden mezun oldu. 1993 yılında Sakarya Üniversitesinde memur olarak göreve başladı.1998 yılında Maliye Bakanlığı Sakarya Üniversitesi Bütçe Daire Başkanlığında göreve başladı.2002-2005 yılları arasında Şef olarak görev yaptı.2006 yılında Sakarya Üniversitesi Strateji Geliştirme Dairesi Başkanlığında Muhasebe Şube Müdürü olarak göreve başladı. 2011 yılından itibaren de Sakarya Üniversitesi Muhasebe Yetkilisi ve Bütçe Şube Müdürü vekili olarak görev yaptı.

16-11-2017 / ST