Sakarya Üniversitesi’ne Almanya’da Yoğun İlgi

27.05.2015

Sakarya Üniversitesi Almanya’da düzenlenen 5. Trucas Türk Üniversiteleri Tanıtım Fuarı’na katıldı.Türkiye Cumhuriyeti Ekonomi Bakanlığı tarafından desteklenen fuar 24 üniversitenin katılımıyla, Almanya’nın Köln ve Stuttgart şehirlerinde, 23-24 Mayıs tarihlerinde gerçekleşti.

Almanya ve Belçika’da yaşayan Türk ve yabancı öğrencilerin yoğun ilgiyle ziyaret ettiği fuarda Sakarya Üniversitesi'ni, İletişim Koordinatörü Öğr.Gör. Şebnem Ceylan Apaydın, Yabancı Öğrenciler Şube Müdürü Serap Mert ve Alman Dili ve Edebiyatı Bölümü’nden Arş.Gör. Alper Keleş temsil etti.