Sakarya °C

Sakarya Üniversitesi Öğrencinin Gözdesi

07.07.2014

Türkiye çapında öğrenciler arasında yapılan memnuniyet anketinde SAÜ 14. sırada yer aldı.

Bloomberg Businessweek dergisinin 89 üniversiteden, 15 bin 700 öğrencinin katılımıyla gerçekleştirdiği “En Gözde Üniversiteler 2014” anket sonuçları açıklandı. Akademik kadro, öğrenme kaynakları ve ortamı, dersler ve eğitim programı, kişisel gelişim ve sosyal ortam gibi 12 başlık altında 56 sorunun sorulduğu anket sonucunda üniversitelerin memnuniyet oranları çıkarıldı. Buna göre Sakarya Üniversitesi öğrencileri üniversitelerini, konum, ulaşım, tesisler, akademik destek gibi özellikleriyle en gözde 25 üniversite arasına yerleştirdiler. Sakarya Üniversitesi, öğrencilerinin memnuniyet anketinde taşıdığı özellikler ve kriterlerle ülke genelindeki tüm üniversiteler arasında 14. sırada yer almayı başardı.

07/07/2014 – ST