Sakarya Üniversitesi İktisadi İşletmesinden İstihdam Olanağı

11.09.2021

Sakarya Üniversitesi Rektörlüğü Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı İktisadi İşletmesi, üniversite kantin ve kafeteryalarında farklı pozisyonlarda değerlendirilmek üzere İŞKUR üzerinden işçi alım ilanı verdi. Buna göre, üniversite kampüsünde geçici statüde çalışmak üzere tam 70 kantin çalışanı ve 6 barista istihdam edilecek.

İlanda belirtilen müracaat koşullarına göre, başvurular arasında sigara kullanmayan ve Covid-19 aşısı yaptırmış, tercihen genç ve tecrübeli adaylar değerlendirilecek. Başvurular 8-12 Eylül 2021 tarihleri arasında internet üzerinden ve şahsen alınacak.

120 kısmi zamanlı öğrenci alınacak

Kantin personeli alım ilanına ek olarak, aynı zamanda üniversitenin kantin ve kafeteryalarında farklı pozisyonlarda çalışmak üzere 120 kısmi zamanlı öğrenci istihdam edilecek.

Bu doğrultuda, genç istihdamını teşvik ederek öğrencilerin okurken aynı zamanda harçlıklarını çıkarmalarına katkıda bulunmayı da amaçlayan SAÜ İktisadi İşletmesi işçi alım ilanına aşağıdaki linkten başvurabilirsiniz.

Başvuru linki için tıklayınız

İlan linki için tıklayınız