Sakarya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Online Programlar Düzenledi

Sakarya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Online Programlar Düzenledi
22.03.2021
11.928
A+
A-

SAÜ Eğitim Fakültesi “Akademisyenlerinin Gözünden 8 Mart Dünya Kadınlar Günü “ Webınarı Düzenledi

Eğitim Fakültesi Araştırma Görevlileri Platformu tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle,  fakültede görevli kadın öğretim görevlilerinin katılımı ile online bir program gerçekleşti.

Eğitim Fakültesi’nin tüm akademik personelinin katıldığı programda kadın akademisyen olmak, toplumda kadının rolü, istatistiklerle kadın konuları konuşuldu.

Kabulünün 100. Yıl dönümünde İstiklal Marşı ve Mehmet Akif Webınarı Gerçekleştirildi

Eğitim Fakültesi Araştırma Görevlileri Platformu tarafından Çanakkale Zaferinin 100. Yıldönümünde İstiklal Marşımız ve Mehmet Akif konulu Webınar düzenlendi.

Fakülte öğretim üyesi Dr. Mehmet Özdemir tarafından yapılan sunumda İstiklal marşının yazım öyküsü ve Mehmet Akif Ersoy’un özgeçmişi ve fotoğrafları sunum şeklinde katılımcılılara aktarıldı.

SAÜ Eğitim Fakültesi’nden Öğretmen Okullarının Kuruluşu Webınarı

Eğitim Fakültesi Araştırma Görevlileri Platformu tarafından Öğretmen Okullarının Kuruluşunun 173. Yıldönümü nedeniyle online bir program gerçekleştirildi.

Programa Eğitim Fakültesi kurucu dekanı Prof. Dr. Vahdettin Sevinç ve Fakülte dekanı Prof. Dr. Rüştü Yeşil katıldı.

Eğitim fakültesinde görevli yıllarını öğretmenlik yaparak ve öğretmen yetiştirerek geçiren Dr. öğretim üyesi Mehmet Özdemir, Prof. Dr. Güler Küçükturan, Prof. Dr. Barış Horzum ve Prof. Dr. Mustafa Bektaş konuşmacı olarak katıldı.

Öğretmen okulu mezunu olan Prof. Dr. Horzum, dinleyicilere öğretmen okulu fotoğraflarıyla o dönemi anlatan bir sunum gerçekleştirdi.

 

 

 

 
11.928 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.