Sakarya Teknokent’e TÜBİTAK Desteği

Sakarya Teknokent’e TÜBİTAK Desteği
20.12.2022
770
A+
A-

Sakarya Teknokent, Teknopark İstanbul yürütücülüğünde gerçekleştirilen TÜBİTAK 1601-Girişimcilik Destekleme Programında (BİGG) destek almaya hak kazandı.

Bölgesel sürdürülebilir kalkınmanın unsurlarından biri olarak uluslararası alanda iş birliklerini güçlendirmeyi amaç edinen Sakarya Teknokent; firma iş birlikleri, üniversite-sanayi iş birliği ve ticarileşme faaliyetleriyle üniversitemizin araştırma üniversitesi olma vizyonunda önemli bir katkı sağlıyor.

Sakarya Teknokent, Teknopark İstanbul yürütücülüğünde 2023-2025 yıllarını kapsayan dönemde İstanbul Ticaret Üniversitesi, Sanofi ve Türk Telekomünikasyon iş birliğinde TÜBİTAK 1601 BİGG desteği almaya hak kazandı.

BiGG kapsamında teknoloji odaklı ve yenilikçi iş fikirlerine destek veren TÜBİTAK, uygun gördükleri projelere eğitim ve mentör desteği veriyor. Bu sayede girişimci, ihtiyaç duyduğu tüm girişimcilik eğitimlerini alıyor ve danışman desteği ile iş fikrini olgunlaştırarak iş planını hazırlamış oluyor.

BİGGFAST, girişimcilerin teknoloji, yenilik ve yaratıcılık odaklı iş fikirlerini olgunlaştırmak için destek vermeye devam ediyor.


770 kez görüntülendi.
ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.