Sakarya Teknokent, 8. Kahve Günü Etkinliğine Katıldı

Sakarya Teknokent, 8. Kahve Günü Etkinliğine Katıldı
28.12.2015
829
A+
A-

Teknopark yöneticileri, çalışanları ve teknoparklarda faaliyet gösteren firma temsilcilerinin birbirleri ile tanışabilmeleri amacıyla Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) Martek tarafından düzenlenen Kahve Günü Etkinliği, Bursa ULUTEK’te yapıldı.

Etkinliğe Uludağ Üniversitesi (UÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Ulcay, Sakarya Teknopark Müdürü Prof. Dr. Tahsin Engin, Kocaeli Teknopark Müdürü Sadık Semizoğlu, TÜBİTAK Marmara Teknokent Müdürü Dr. Orhan Çömlek, ULUTEK Genel Müdürü Prof. Dr. Mehmet Kanık, Teknokent çalışanları ve Teknokentler bünyesinde faaliyet gösteren çok sayıda firmanın temsilcileri katıldı.

Sakarya Teknokent yönetimi, Adaptto Teknoloji Transfer Ofisi,  Teknokent firmaları Cava Bilişim, Kromel Ar-Ge, Adabassar, Reklamotv, İnfosis, Caz Bilişim ve Erkay Teknoloji’nin katıldığı etkinlikte, firmalar kendilerini tanıtma fırsatı buldu.

Etkinlik kapsamında söz alan Sakarya Teknokent Genel Müdürü Prof. Dr. Tahsin Engin, “Muhtemelen biz projelerimizi fazla sahipleniyoruz. Sizin projenizin çok değerli olduğu gibi yandaki bir firmanın da projesi çok değerli olabilir. Ben bu toplantıya katılan firmalardan bir şey rica etmek istiyorum. Burada kaç kişi ile tanıştığınızı bir başarı ölçütü olarak koyun ve bu tanıştıklarınızla yarın mutlaka iletişim kurun, bu yaptıklarınız da Bursa’ya gelişinize hizmet etmiş olsun” diye konuştu.

28/12/2015 – MA


829 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.