Sakarya MYO Sigarasız Bir Gün Geçirecek

25.04.2016

Sakarya Üniversitesi Sakarya Meslek Yüksekokulu (SMYO) sigarasız bir yaşama dikkat çekmek amacıyla sosyal sorumluluk projesi gerçekleştirecek.

Sakarya MYO Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümü öğrencileri tarafından organize edilen etkinliğe okulun tüm bölümleriyle akademik ve idari personel de destek veriyor.

Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölüm Başkanı Yrd. Doç.Dr. Ezgi Tanrıverdi, projenin bir farkındalık oluşturması açısından önemli olduğunu vurgulayarak, “27 Nisan Çarşamba günü sigaranın zararlarına dikkat çekmek ve sigarasız hayata başlangıç olması temennisiyle bir gün boyunca sigara içilmemesini hedefliyoruz. Bu kapsamda hocalarımıza da yeşil kurdele takmalarını talep edeceğiz” dedi.

25.04.2016 – YC