Sağlıkçılar Tıp Bayramında Sahne Aldı

Sağlıkçılar Tıp Bayramında Sahne Aldı
15.03.2021
7.689
A+
A-

Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi tarafından “14 Mart Tıp Bayramı” sebebiyle konser düzenlendi.

SAÜ Tıp Fakültesi akademik ve idari sağlık çalışanlarından oluşan musiki grup da bağlamada Göğüs Cerrahi Uzmanı Dr. Ahmet Nasır, Patoloji Uzmanı Dr. Yücel Karaaslan ve Acil Tıp Teknisyeni Hüseyin Deniz, gitar da Hipoekoik teknikeri Yağmur Malja, ney de Dr. İsmail Şimşir, Yunus Uray ve mendir de de Mesut Kahraman yer aldı. Tıp Fakültesi Cerrahi Tıp Bilimleri bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Fahri Yılmaz da solist olarak Türkiye’nin dört bir yanına ait birçok türküyü seslendirdi.

“14 Mart Tıp Bayramı Kutlu olsun”

Programın açılışında konuşan Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Oğuz Karabay, “ Mart 2020 pandeminin başladığı dönemdi ve tam bir yıl geçti. Bu bir yıl bütün dünyadaki sağlık çalışanları için meşakkatliydi. Gece gündüz demeden insan sağlığını korumak için elinden geleni yapan tüm sağlıkçıların 14 Mart Tıp bayramını kutluyorum. Salgın sürecinde kaybettiğimiz sağlık çalışanlarını rahmet ve minnetle anıyorum” dedi.

“Bugün biz sizler için söylüyoruz”

Tıp Bayramı kapsamında düzenlenen konserde Sağlık Memuru Mesut Kahraman “Salgın sürecinden bu yana bizlere moral veren tüm dostlara teşekkür ediyoruz. Bugüne kadar sizler bizim için söylediniz, bugün biz sağlıkçılar söyleyelim, siz dinleyin istedik” ifadelerine yer verdi.

14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla düzenlenen konser sağlık çalışanları için YouTube üzerinden canlı olarak gerçekleştirildi.

Konseri İzlemek için: https://youtu.be/a0y5dLh5Fuw

 
7.689 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.