Sağlık Hizmetleri MYO’da Yangın Tatbikatı

04.12.2015

Sağlık Hizmetleri MYO’da Yangın Tatbikatı

Sakarya Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’nda (SHMYO) yangın eğitimi ve tatbikatı düzenlendi.

SHMYO akademik ve idari personellerine yönelik düzenlenen yangın eğitimi ve tatbikatı, SHMYO bahçesinde gerçekleştirildi. Etkinlikte Sakarya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı’ndan Eğitmen Emre Avcı konuşmacı olarak yer aldı. Avcı, personele yangın öncesi ve sonrası yapılması gerekenler ile yangın tüpü kullanımı hakkında bilgiler verdi.

Eğitim sonrası yapılan tatbikatta yakılan ateş, görevli personeller tarafından söndürüldü.

04/12/2015 – EU