Gök Gürültülü

Resim Bölümü Sergisi Açıldı

03.11.2017

Sakarya Üniversitesi Resim Bölümü öğretim elemanlarının eserlerinden oluşan karma sergi sanatseverlerle buluştu.

SAÜ Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Sanat Galerisi’nde düzenlenen serginin açılışına SAÜ Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Kadriye Didem Atiş, Resim Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Gülseren İldeş, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Sergide Resim Bölümü öğretim elemanları, Prof. Füsun Çağlayan, Doç. Neslihan Erdoğdu, Doç. Şive Neşe Baydar, Yrd. Doç. Dr. Gülseren İldeş, Yrd. Doç. Şirin Yılmaz, Yrd. Doç. Ayşe Bozdurgut, Okt. Gülay İnce,  Arş. Gör. Onur Karaalioğlu, Arş. Gör. Kevser Akçıl,  Arş. Gör. Mustafa Emrah Özaras, Arş.Gör. Hilal Balcı’nın eserleri yer alıyor.

Sergi 10 Kasım 2017 tarihine kadar gezilebilir.

03/11/2017 – Sena G.