Rençberoğlu Anısına Fidan Dikildi

04.05.2015

Akyazı MYO öğrencileri tarafından Merhum Burhanettin Rençberoğlu anısına fidan dikildi.

2014 yılında görevi başında iken vefat eden Akyazı Meslek Yüksekokulu Pazarlama ve Dış Ticaret Bölüm Başkanı Burhanettin Rençberoğlu'nun anısına Akyazı MYO öğrencileri tarafından fidan dikildi.

Dilovası'nda 3 hektarlık alanda oluşturulan "Burhanettin Rençberoğlu ve Öğrencileri Hatıra Ormanı”, Merhum Rençberoğlu’nun ailesi, Öğr. Gör. Nilgün Tunahan’ın katılımı ile yaklaşık 200 öğrencinin katkılarıyla oluşturuldu.

Merhum Burhanettin Rençberoğlu adı daha önceden üniversitemizin kararı ile Akyazı Meslek Yüksekokulu kütüphanesine de verilmişti.