Rektörümüz Kütüphane Görevlileriyle Bir Araya Geldi

28.03.2023

Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hamza Al Kütüphane Haftası nedeniyle SAÜ Kütüphanesinde görev yapan personellerle bir araya geldi

Rektörümüz Prof. Dr. Hamza Al, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Özer Köseoğlu, Genel Sekreter Dr. Abdulkadir Altınsoy, Genel Sekreter Yardımcısı Ümit Üstündağ ve kütüphane personellerinin katılımıyla Merkez Kütüphanemizde Kütüphane Programı Toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıda kütüphane faaliyetleri ve planlamaları konuşularak, kütüphane çalışmalarıyla birlikte kaynakların etkin ve verimli kullanılması hakkında fikir alışverişi gerçekleştirildi. Kütüphane yetkilileri, geniş çalışma alanı sağlayan ve 7/24 açık olan SAÜ Merkez Kütüphanesinin koleksiyonlar bakımından zengin olduğunu söyleyerek basılı kaynakların yanı sıra geniş dijital kaynaklara sahip olması açısından üniversiteler arasında ilk sıralarda yer aldığını belirtti.

Rektörümüz Prof. Dr. Al tüm kütüphane çalışanlarının kütüphane haftasını kutlayarak, bundan sonraki çalışmalarında başarılar diledi.  Toplantının sonunda SAÜ Merkez Kütüphanesine yıllarca emek vererek çalışmalarını sürdüren personellere Rektör Prof. Dr. Al tarafından teşekkür belgesi takdim edildi.