Rektörlük Yeni Yıl Kupası Sonuçları Belli Oldu

22.12.2014

Her yıl geleneksel olarak yapılan “Rektörlük Yeni Yıl Kupası” bu yıl da öğrencilerin final sınavları öncesinde motivasyonlarını yükselterek performanslarına katkı sağlamak amacıyla gerçekleştirildi.

Sakarya Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı Spor Şube Müdürlüğü tarafından organize edilen ve öğrencilerin yoğun katılımıyla büyük bir coşku içerisinde yapılan etkinlikler, kampüste şenlik havası estirdi. Toplam 7 dalda boy gösteren öğrenciler, sergiledikleri performanslarla arkadaşlarına heyecan dolu anlar yaşattı. Katılımın oldukça yüksek olduğu etkinliklerde elde edilen sonuçlar ise şu şekilde gerçekleşti:

Bilardo (Amerikan)

1. Murat DOKUMACI