Rektör Elmas’ın ABD Ziyareti

Rektör Elmas’ın ABD Ziyareti
02.04.2013
575
A+
A-

Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas,  ABD’nin Jacksonville ve Kuzey Florida Üniversitelerini ziyaret etti.

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, SAÜ’nün uluslararası alanda işbirliği faaliyetlerini genişletmek amacı ile ABD üniversiteleri ile temaslarını sürdürüyor.

Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, Rektör Danışmanı Prof. Dr. Aytekin İşman ile ABD’nin Florida Eyaleti’nde bulunan Jacksonville Üniversitesi ve Kuzey Florida Üniversitesi’ni ziyaret etti.

Amerika Akademik Çalışma Programı çerçevesinde, Jacksonville Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tim Cost ile görüşmelerde bulunan SAÜ Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, Akademik İşlerden sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Lois S. Becker, Prof. Dr. Stephen Baker ve Prof. Dr. Mohamad Sepehri ile de yükseköğretimde kalite çalışmaları konusunda karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.

Daha sonra Kuzey Florida Üniversitesi’ni ziyaret eden Rektör Elmas, Kuzey Florida Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. John A. Delaney, Akademik İşlerden Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Thomas S. Servatka ve Uluslararası İlişkilerden sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mauricio Gonzales ile bilimsel çalışmalar ve yükseköğretimde kalite çalışmaları konusunda bilgi alışverişinde bulundu.

02/04/2013 – YC


575 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.