Rektör Elmas Kazakistan’a Gidecek

25.10.2013

Akademik Denetim Komisyonu’nda bulunan Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, Kazakistan’a gidecek.

Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas Akademik Denetim Komisyonu ile birlikte Kazakistan Hoca Ahmet Yesevi Üniversitesi’ni denetlemek amacı ile 30 Ekim-3 Kasım 2013 tarihleri arasında Kazakistan’da bulunacak.

Akademik Denetim Komisyonu’nda bulunan Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, 30 Ekim tarihinde Kazakistan’a gidecek. Denetim Komisyonu ile beraber Hoca Ahmet Yesevi Üniversitesi’nin idari, mali ve akademik denetimini yapacak olan Rektör Prof. Dr. Elmas, Yönetim, Fakülte, Lisansüstü Öğrenci Temsilcileri, Lisans Öğrenci Temsilcileri, Açık öğretim Öğrenci Temsilcileri, Kalite Birim Yöneticileri ve Belirli Paydaşlarla görüşmelerde bulunacak.

25/10/2013 – YC