İstanbul Üniversitesini Ziyaret Ettik

02.09.2022

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Rektörü Prof. Dr. Hamza Al ve İstanbul Üniversitesi (İÜ) Rektörü Prof. Dr. Mahmut Ak, üniversitelerinin Ar-Ge yapılanmaları, bu yapılanmaların sanayi iş birliklerine katkısı ve kalite süreçleri üzerine bir toplantı gerçekleştirdi.

Toplantıda araştırma üniversitesi olma sürecinde İstanbul Üniversitesinde yapılan çalışmalardan bahsedildi. Her iki üniversite, hem Ar-Ge çalışmaları hem de kalite süreçlerindeki deneyimlerin paylaşılması ve ortak çalışmaların yapılmasına karar verdi. SAÜ Rektörü Prof. Dr. Hamza Al’a SAÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Emrah Doğan ve Prof. Dr. Ümit Kocabıçak eşlik etti.

Gerçekleştirilen ziyaret hediye takdimi ve fotoğraf çekimiyle son buldu.