Rektör Al’a Hayırlı Olsun Ziyaretleri Sürüyor

22.09.2022

Taraklı Belediye Başkanı İbrahim Pilavcı ve Taraklı Kaymakamı Halis Hacıismailoğlu Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Rektörü Prof. Dr. Hamza Al’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Kaymakam Hacıismailoğlu ve Başkan Pilavcı’nın Rektör Al’a iyi dileklerini ilettiği görüşmede kurumlar arası işbirliği yapılabilecek konular hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Taraklı ilçesinin tarihi dokusunun korunması ve ilçe turizminin canlandırılması konuları ele alındı. Rektör Al, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek “Sakarya Üniversitesi, şehrimizin ve ülkemizin kalkınma hedefleri doğrultusunda gerçekleştirilen her projenin destekçisi olacaktır.” ifadelerinde bulundu.

Ziyaret anı fotoğrafı çekimiyle sona erdi.