Proje Döngüsü Yönetimi Eğitimi

29.02.2012

Sakarya Üniversitesi Avrupa Birliği Araştırma ve Dokümantasyon Merkezi (ABADM) tarafından Proje Döngüsü Yönetimi Eğitimi düzenlendi.

Sakarya Üniversitesi ABADM tarafından 22-23 Şubat tarihleri arasında sertifikalı Proje Döngüsü Yönetimi Eğitimi düzenlendi. Doğu Marmara Kalkınma Ajansı (MARKA) uzmanlarından Şevket Kırıcı tarafından verilen eğitim ile uygulamalı olarak gruplar halinde bir projenin nasıl hazırlanacağına dair bütün süreçler katılımcılara anlatıldı.

Sosyal Bilimler Enstitüsü’nde düzenlenen eğitime üniversite öğrencileri ve akademisyenler katıldı. Proje hazırlama ve yazma konusunda katılımcılara önemli bilgilerin verildiği eğitim ile Sakarya Üniversitesi’nin bilimsel proje hazırlama potansiyeline de olumlu katkılar sağlanacağı kaydedildi.

29/02/2012 – Haber Merkezi