Personele Sosyal Sorumluluk Bilinci Eğitimi

Personele Sosyal Sorumluluk Bilinci Eğitimi
16.06.2022
1.112
A+
A-

Sakarya Üniversitesi personelleri için Hizmet İçi Eğitim Şube Müdürlüğü tarafından “Sosyal Sorumluluk Bilinci” eğitimi verildi.

SAÜ Hukuk Fakültesi Sabahattin Zaim Konferans Salonunda düzenlenen eğitime Fen Edebiyat Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Aydın Aktay eğitimci olarak katıldı.

“Sorumluluk bireyin kendi davranışlarının veya kendi yetki alanına giren herhangi bir olayın sonuçlarını üstlenmesidir.” tanımı ile eğitime başlayan Doç. Dr. Aydın Aktay, günlük hayatımızda yaşamış olduğumuz olayları örneklendirerek harekete geçmemizin nedenlerini sorumluluk ile arasındaki ilişkileri katılımcılarla paylaştı. Günlük hayatta komşularımız, akrabalarımız, iş arkadaşlarımız, trafik kuralları, ahlak kuralları vb. her alanda insanların sorumlulukları olduğundan bahsetti.

Aile, arkadaş, iş çevresi içerisindeki ilişkilerimizi ve sorumluluklarımızdan bahseden Doç. Dr. Aydın Aktay “Sorumluluk Eğitimi Bilincinin” yaşamımız içerisinde ne kadar önemli olduğunu ve bu bilincin hayat boyunca devam eden bir süreç olduğuna değindi ve katılımcılara teşekkür ederek eğitimi sonlandırdı.


1.112 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.