Personel Ligi Maç Sonuçları

05.03.2020

İlahiyat Fak.: 2          Sağlık Hiz. MYO: 3

Yer                 : Kampüs Arena                   Hakem: Mutlu Uyar

İlahiyat Fak.: Muhammed* Levent* Ziya* Soner* Hüseyin* Adem* Yaşar* Furkan* Yakup* Gökhan*

Antrenör : Mustafa Baycu

Sağlık Hiz. MYO: Ali** Mustafa*** Erkan** Mehmet** Zeki** Yakup** İsmail** Enes** Ertuğrul**

Antrenör : Mustafa Kemal Köse

Goller : M. Kemal Köse (33-55.dk), Yakup Yiğit (48.dk) (Sağlık Hiz. MYO), Soner Aksoy (53.dk), Adem Karaaslan (70.dk) (İlahiyat Fak.)

Sarı Kart:

Sağlık Hiz. Myo Galip Başladı

Gecenin denk iki takımının mücadelesi tam bir taktik maçı oldu. Maçı başından sonuna üstün götüren Sağlık Hiz. MYO kaptanı Mustafa Kemal Köse’nin golleri ile kazanmasını bildi.

İdari Mali İşl. Dai. Bşk.: 5                  İletişim Fak.: 2

Yer                 : Kampüs Arena                   Hakem: Mutlu Uyar

İdari Mali İşl. Dai. Bşk.:  Emre*** İbrahim** Oğuzhan** Hakan**** Hasan** Malik** Murat** Abdullah**

Antrenör : Hakan Yılmaz

İletişim Fak.: Enes* Selami? Sinan* İsmail* Duhan* Enes Ş* Savağ* Nurettin*

Antrenör : Nurettin Kurtuldu

Goller : Hakan Yılmaz (28-60.dk), Oğuzhan Koçyiğit (70.dk), İbrahim Kesgin (88.dk), Malik Beyazhançer (90+.dk) (İdari Mali İşl. Dai. Bşk.), Sinan Kahraman (80.dk), Savaş Yavuz (85.dk) (İletişim Fak.)

Sarı Kart : Selami Yasul (İletişim Fak.) Hasan Bilmiş (İdari Mali İşl. Dai. Bşk.)

Kırmızı Kart : Selami Yasul (İletişim Fak.)

İdari Mali İşler Rüzgar Gibi

Başkanlarının yalnız bırakmadığı İdari Mali İşler gol oldu. İletişim Fak. Kalesine yağdı. Baştan sona üstün oynayan Mali İşler coştukça coştu İletişim Fak. 2 golle cevap verdi ama 5 gol atan Mali İşler 3 puanı hanesine yazdırdı.

Bilgi İşl. Dai. Bşk.: 7          İşletme Fak.: 6

Yer                 : Kampüs Arena                   Hakem: Eyüp Kolbudak

Bilgi İşl. Dai. Bşk.: Hakkı** Bilal** İsmail** Kadir** Fatih** Yusuf** Tarık** Mertkal** Ercan**

Antrenör : Seyit Rıza Kuşcu

İşletme Fak.: Mevlüt* Fatih* Halil* Umut* Enes* Semih* Yalçın*

Antrenör : Halil Şimdi

Goller : Tarık Demirgen (23–55.dk), Kadir Arslan (30-62.dk), Hakkı Çoban (71.dk), Bilal Çetin (77.dk), Yusuf Alp (89.dk) (Bilgi İşl. Dai. Bşk.), Yalçın Yayla (49-58.dk), Halil Şimdi (66-69.dk), Enes Üstün (75.dk), Semih Ergelen (86.dk) (İşletme Fak.)

Sarı Kart: Bilal Çetin (Bilgi İşl. Dai. Bşk.), Yalçın Yayla (İşletme Fak.)

Bilgi İşlem İyi Başladı

Gecenin bol gollü maçını daha iyi oynayan Bilgi İşlem son şampiyon İşletme Fakültesini yenerek lige 3 puanla başladı.

SARGEM: 3              Diş Hekimliği Fak.: 1

Yer                 : Kampüs Arena                   Hakem: Çetin Ateş

SARGEM:  Hasan** Erhan** Mehmet*** Mahmut** Tuğrul** Ubeyd** Fuat** Mahmud T**

Antrenör : Mahmud Tokur

Diş Hekimliği Fak.: Hakan* Halit* Gürkan* Serdar* Mesut* Muhammet* Talha* Fırat* Ali*

Antrenör : Sait Alyüz

Goller : Mehmet Uysal (20-89.dk) (SARGEM), Halit furuncuoğlu (k.k 60.dk), Hakan Akın (87.dk), (Diş Hekimliği)

Sarı Kart :

SARGEM Üçledi

Sakarya Üniversitesi araştırma ve Geliştirme Merkezi 2020 Yılı Personel Ligine ilk katılımında 3 gol atarak 3 puanı hanesine yazdırdı.