Personel Ligi Maç Sonuçları

28.03.2019

PERSONEL LİGİ MAÇ SONUÇLARI

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Personel Liginde 27 Mart 2019 Çarşamba günü oynanan maçların sonuçları şöyle:

Mühendislik Fakültesi: 5              İdari Mali İşler Daire Başkanlığı: 4

Yapı İşleri Daire Başkanlığı: 1       İşletme Fakültesi: 3

İşletme Işıl Işıl

SAÜ Personel liginde grup maçlarını kayıpsız tamamlayan İşletme Fakültesi lider olarak çıktığı Yapı İşleri karşısında daha 5.dakikada Mustafa Yıldırım’la öne geçtiler ardından diğer goller geldi. Yapı İşleri Halit Menteşe’nin ayağından 45’de kazandığı tek golle sonuç belirlendi. 3-1

Yapı İşleri Daire Başkanlığı: 1                    İşletme Fakültesi: 3

Yer: Kampüs Arena                        Hakem: Duygu Genç

Yapı İşleri Daire Başkanlığı: İrfan** Salim** Kenan** Halit** Ersin** Cemil** İsmail** Haşim** Eser** Emrah** Süleyman** Hamit** Süleyman**

Antrenör: Mustafa Kayıhan

İşletme Fak. : Mevlüt*** Selami*** Yalçın*** Abdullah*** Rıdvan*** Mustafa*** Halil*** Özgün*** Mustafa*** Umut*** Melih*** Mevlüt**

Antrenör : Yalçın Yayla

Goller: Mustafa Yıldırım (5.dk), Abdullah Talha Genç (28.dk), Rıdvan Kalaycı (75.dk) (İşletme Fak.), Halit Menteşe (45.dk) (Yapı İşl. Dai. Bşk.)

Sarı Kart: Mevlüt Köse (İşletme Fak.)

Kırmızı Kart :

İdari Mali İşler Gruptan Çıktı

Gecenin bol gollü ve heyecanı yüksek maçta fileler 9 kez havalandı. Cihan 2 gol atarak takımının maçı kazanmasında katkı sağlasa da İdari Mali İşler averajla gruptan çıktı. Maçı kenarda heyecan içinde izleyen Başkan Kasım Ulu takım oyuncularını tebrik etti ve yarı final maçlarında sahadaki yerimi alacağım dedi.

Mühendislik Fakültesi: 5            İdari Mali İşler Daire Başkanlığı: 4

Yer: Kampüs Arena                        Hakem: Duygu Genç

Mühendislik Fak. : Numan*** Hasan*** Cihan*** Hasan M*** Burhan*** Mustafa*** Orhan*** Mehmet*** Burhan*** Cenk***

Antrenör : Hasan Mıtıncık

İdari Mali İşl. Dai. Bşk.: Ali** Emre** Hakan** İbrahim** Oğuzhan** Hasan** Mehmet*** Uğur** Yaşar** Galip** Murat** Hüseyin**

Antrenör : Hakan Yılmaz

Goller : Cihan Çalışkan (13-88.dk), Burhan Navdar (25.dk), Hasan Mıtıncık (38.dk), Hakan Yılmaz (KK 89.dk) (Mühendislik Fak.), Emre Bayrak (50.dk), İbrahim Kesgin (65.dk), Hakan Yılmaz (80.dk), Erkan Yılmaz (KK 88.dk) (İdari Mali İşl. Dai. Bşk.)

Sarı Kart : Numan Albayrak (Mühendislik Fak.)

Kırmızı Kart :