Personel Ligi Maç Sonuçları

21.03.2019

Personel Ligi Maç Sonuçları

Başkan Motivasyonu Yetmedi

Yapı İşleri Daire Başkanlığı çalışanları Hasan Bilmiş’in ayağından daha 5.dakikada yediği golle şok halindeyken Yapı İşleri Daire Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Cem Kırlangıçoğlu tribünlerde yerini aldı. Antrenör Mustafa Kayıhan ile birlikte takıma taktik ve motivasyon vermeye başladı ancak İdari Mali İşler takımı oyuncuları rakip kaleyi sürekli şutlarla bunaltıyordu. Ardından tam 5gol atarak rakip takımı sahadan sildiler ve 3 puanla maçı bitirdiler.

Yapı İşleri Daire Başkanlığı: 1    İdari Mali İşler Daire Başkanlığı: 5

Yer: Kampüs Arena                        Hakem: Yücel Demir

Yapı İşl. Dai. Bşk.: İrfan** Salim** Kenan** Halit** Ersin** Cemil** İsmail** Haşim** Eser** Emrah** Süleyman** Hamit** Süleyman**

Antrenör : Mustafa Kayıhan

İdari Mali İşl. Dai. Bşk.: Ali*** Emre*** Hakan*** İbrahim*** Oğuzhan*** Hasan*** Mehmet*** Uğur*** Yaşar*** Galip*** Murat*** Hüseyin***

Antrenör : Hakan Yılmaz

Goller : Hasan Bilmiş (5-60.dk), Hakan Yılmaz (20.dk), Oğuzhan Koçyiğit (44.dk), Murat Çorapçı (80.dk) (İdari Mali İşl. Dai. Bşk.), Cemil Okur (40.dk) (Yapı İşl. Dai. Bşk.)

Sarı Kart: Hakan Yılmaz (İdari Mali İşl. Dai. Bşk.), Süleyman Cantürk (Yapı İşl. Dai. Bşk.)

Futbol Ziyafetini İşletme Kazandı

Gecenin en zevkli ve bol gollü maçının İşleyen ayaklar İşletme takımı kazandı ama her iki takım oyuncuları da seyirciyi coşturan hareketler yaptılar seyredenler mükemmele yakın mücadele izlediler. Hasan Mıtıncık kaptanlık pazu bandını boşa takmadığını attığı iki güzel golle ispatlarken yılların tecrübesi Selami Yasul tam işler zora girerken oyuna girdi ve ilk dakika içinde takımını öne geçirdi ve büyük mücadeleyi kazandırdı.

Mühendislik Fakültesi: 2      İşletme Fakültesi: 3

Yer: Kampüs Arena                        Hakem: Batuhan Güz

Mühendislik Fak. : Numan** Hasan** Cihan** Hasan M*** Burhan** Mustafa** Orhan** Mehmet** Burhan** Cenk**

Antrenör : Hasan Mıtıncık

İşletme Fak. : Mevlüt*** Selami*** Yalçın*** Abdullah*** Rıdvan*** Mustafa*** Halil*** Özgün*** Mustafa*** Umut***

Antrenör : Yalçın Yayla

Goller : Halil Şimdi (20.dk), Selami Yasul (70-83.dk), (İşletme Fak.), Hasan Mıtıncık (30-86.dk) (Mühendislik Fak.)

Sarı Kart : Yalçın Yayla (İşletme Fak.), Orhan Yalçınkaya (Mühendislik Fak.)