Sisli

Perakende Sektörü Temsilcileri Sakarya MYO’da Toplandı

12.12.2017

Sakarya hazır giyim ve ayyakkabı sektörü temsilcileri değişen rekabete karşı fikir alışverişinde bulunmak üzere Sakarya Meslek Yüksekokulu akademisyenleriyle bir araya geldi.

Perakendeciler birliği oluşturarak yerel markaları ön plana çıkartmayı hedefleyen iş adamları Sakarya Meslek Yüksekokulu’nun desteği ile birlikte akademik destek alarak güçlü bir dernek kurmayı hedeflediklerini belirttiler.

Toplantıda AVM’lerle birlikte şehirde değişen ticaret anlayışı hakkında istişarede bulunuldu. Olumlu bir havanın hâkim olduğu görüşmenin ardından bir sonraki toplantıda değerlendirme yapılması kararı alındı.

10/12/2017