Özel Yetenek Sınavları Tamamlandı

05.09.2014

Sakarya Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) ile Devlet Konservatuvarı’nda özel yetenek sınavları tamamlandı.

Toplam 115 kontenjanın belirlendiği GSF’de öğrenim görmeye hak kazanan asil ve yedek adayların 6 Eylül’de ilan edileceği duyurulurken, asil adayların kayıtlarının 8 – 10 Eylül tarihleri arasında, yedek adayların kayıtlarının ise 11 – 19 Eylül tarihleri arasında mesai saatleri içerisinde yapılacağı belirtildi.

BESYO’da öğrenim görmeye hak kazanacak toplam 360 öğrenci arasından asil adayların kesin kayıt tarihleri 8-9 Eylül tarihlerinde, yedek adayların kayıtları ise 10 – 12 Eylül tarihleri arasında yapılacak.

Toplam 50 öğrencinin kayıt yaptırabileceği Devlet Konservatuvarı’nda ise kesin kayıtlar, asil adaylar için 8 – 9 Eylül tarihlerinde, yedek adaylar için ise 10 – 12 Eylül tarihlerinde mesai saatleri içerisinde yapılacak.

05/09/2014 – ST