Özel Yetenek Sınavı Sona Erdi

04.09.2018

Sakarya Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Özel Yetenek Sınavı tamamlandı.

Resim, Seramik ve Geleneksel Türk El Sanatları bölümlerinde öğrenim görmek isteyen adayların yoğun ilgi gösterdiği sınav, 4 Eylül Salı günü iki oturumda yapıldı.

3 farklı bölüme 80 öğrenci

Sınava başvuran adaylara, jüri tarafından belirlenen bir konuda adayın hayal gücünü ve tasarım yeteneğini sınayan bir çalışma yaptırıldı. Özel Yetenek Sınavına bu yıl 120 aday katılırken, Resim, Seramik ve Geleneksel Türk El Sanatları bölümlerine toplam 80 öğrencinin kabul edileceği belirtildi. Merkez Kütüphanede yapılan sınavın sonuçları ise aynı gün fakültenin internet adresinde duyuruldu.

04/09/2018 – SB/TC