Özel Yetenek Sınavı Sona Erdi

10.09.2019

Sakarya Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Özel Yetenek Sınavı tamamlandı.

Resim, Seramik ve Cam Tasarımı ve Geleneksel Türk Sanatları bölümlerinde öğrenim görmek isteyen adayların yoğun ilgi gösterdiği sınav, 9 Eylül Pazartesi günü iki oturumda yapıldı.

3 farklı bölüme toplam 85 öğrenci alınacak

Sınava başvuran adaylar, iki farklı oturumda jüri tarafından belirlenen sorular ile hayal gücünü ve tasarım yeteneğini sınayan bir çalışma ile değerlendirildi.

Özel Yetenek Sınavına bu yıl 118 aday katılırken, Resim, Seramik ve Cam Tasarımı ve Geleneksel Türk Sanatları bölümlerine toplam 85 öğrencinin kabul edileceği belirtildi. Merkez Kütüphanede yapılan sınavın sonuçları ise aynı gün fakültenin internet adresinde duyuruldu.

Asil aday kayıt günleri 11-12-13 Eylül 2019 tarihlerinde 09:00-16:30 saatleri arasında Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı’nda yapılacak.

Yedek adaylar ise 16-20 Eylül 2019 tarihleri arasında “www.stmf.sakarya.edu.tr” adresinden yayımlanacak olan günlük listelerden durumlarını takip ederek kayıtlarını yaptırabilecekler.

10-09-2019 / ST