Özaras’ın Gözünden Aradalık Betimlemesi: Morphè/Amorphè

07.10.2022

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi (STMF) Arş. Gör. M. Emrah Özaras’ın “Morphè/Amorphè” isimli kişisel resim sergisi, 10 Ekim tarihinde Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Sergi Salonunda sanatseverler ile buluşacak.
Resim sanatçısı ve akademisyen olan M. Emrah Özaras, son beş yıldır dijital ve yağlıboya resim alanlarında birçok karma sergiye katıldı. Biçim/biçimsizlik anlamına gelen Morphè/Amorphè, sanatçının hem uğraştığı başlıca sanatsal ilkeye işaret ediyor hem de ikili kullanımıyla kavramsal olarak arada kalmışlığı temsil ediyor. Bu aradalık durumu sanatçının eserlerinde ortaya çıkan “biçim”lerin anlama yakınlığı ve uzaklığı açısından önem arz ediyor. Daha önce 1 (bir) kişisel sergisi bulunan sanatçı, biçimsel ve özsel olarak var olmakta ya da yok olmakta olanın aradalığını betimlemeye çalıştığı on dört adet imgesel yağlıboya kompozisyondan oluşan “Morphè/Amorphè” isimli 2. kişisel sergisini 10- 16 Ekim tarihleri arasında, SAÜ Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Sergi Salonunda seyircilerine sunuyor.

Açılış:  10 Ekim 2022, Saat: 12:00

ETİKETLER: , , ,