Öğrencilerimizden Köy Okuluna Kitap Desteği

09.01.2023

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Öğrenci Topluluğu “Her kitap bir umut, her umutsa bir çocuktur” mottosundan hareketle Ferizli Gölkent İlkokuluna bir kütüphane kurdu.

Toplumsal sorunların çözümüne yönelik çalışmalar yapan, üreteceği bilgi ile ülkenin çağdaş uygarlık düzeyine çıkmasına katkıda bulunmayı hedef edinen, tüm yönleriyle eşit ve erişilebilir çalışmalar yapmayı ilke edinmiş ve tüm bölümlerden üye kabul eden bir öğrenci topluluğu olan Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Öğrenci Topluluğu projelerine bir yenisini daha ekleyerek Ferizli Belediyesinin de desteğiyle Ferizli Gölkent İlkokuluna bir kütüphane kurdu.

Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Öğrenci Topluluğu üyeleri desteklerinden dolayı Ferizli Belediyesine, topluluğa destek veren üyelerine ve emeği geçen akademisyenlere teşekkür etti.