Öğrenci Ligi Maç Sonuçları ve Puan Durumu

08.04.2019

ÖĞRENCİ LİGİ MAÇ SONUÇLARI

Sakarya Üniversitesi Öğrenci Liginde 4 Nisan 2019 Perşembe günü oynanan maçların sonuçları şöyle:

Mühendislik Fakültesi: 3            Fen Edebiyat Fakültesi: 0

İşletme Fakültesi: 7                        İletişim Fakültesi: 1

Siyasal Bilgiler Fakültesi: 1         Hukuk Fakültesi: 3

SAÜ Liginden Atilla Tapşına Vefa

Sakarya basketbolunun abisi Atilla Tapşın spor ailesinin sevdiği saydığı bir insandı ve SAÜ Öğrenci liginde oynanan günün her maç öncesi öğrenciler saygı duruşu ile bu spor adamını andılar.

Nur içinde yat mekanın cennet olsun Basketbolun ve Spor Camiasının Abisi…

Mühendislik Fakültesi: 3            Fen Edebiyat Fakültesi: 0

Yer: Kampüs Arena                        Hakem: Ömer Akyıldız

Mühendislik Fak.: Santos*** Mustafa*** İhsan*** Fatih*** Gökay*** Abdurrahman*** Muhammed*** Malek*** Khaled*** Nurican*** Amer***

Antrenör : Hasan Mıtıncık

Fen Edebiyat Fak. : Tayfun** Ramazan** Enes** Onur** Ahmet** İbrahim** Zeynel** Abdurrezzak** Muhammed** Bekir** Yusuf** Fatih**

Antrenör: Yakup Güneş

Goller : Mustafa Bilgili (65.dk), İhsan Kurukavak (80.dk), Abdurrahman Öncül (87.dk) (Mühendislik Fak.)

İşletme Yedi Bitirdi

İşletme Fakültesi 2019 Yılı öğrenci liginin kayıpsız nadir takımlarından grubundaki oynadığı maçların şuana kadar hepsini kazanarak liderliği devam etti. Bu arada Jhonas Camillus 2 gol atarak hem takımın hem de tüm seyircilerin takdirini kazandı.

Mühendislik Fakültesi Üçledi

Ligi alt sıralarda tamamlayacak olan iki takımın mücadelesinden mühendisler 3 gol ve 3 puanla ayrıldılar.

İşletme Fakültesi: 7                        İletişim Fakültesi: 1

Yer: Kampüs Arena                        Hakem: Batuhan Güz

İşletme Fak.: Ahmet*** Jhonas*** Eyüp*** İbrahim*** Furkan*** Yakuphan*** Masud*** Can*** Osman*** Nurullah*** Bahadır***

Antrenör: Yalçın Yayla

İletişim Fak.: Nurullah*** Oğuzhan*** Gökhan*** Musacan*** Bişar*** Bedirhan*** Orhan*** Aykut*** Abdüssamet*** Faruk***

Antrenör: Erdal Hoş

Goller: Jhonas Camillus (38-60.dk), Bahadır Gülsuyu (40.dk), Muhammed Bin Masud (42-44.dk), Abdulsamet Erdin (55.dk), Ahmet Emin Öztaş (77.dk) (İşletme Fak.), Orhan Sağlam (67.dk) (İletişim Fak.)

Hukuk Artık Bambaşka

Ligin favori ekiplerinden Siyasal Bilgiler Fakültesi Veysel İnal yönetiminde güzel futbol oynayan bir ekipti ancak kaybedilen İşletme maçından sonra sakatlar ve oyun kalitesinin düşmesi Siyasalı engelledi. Bu arada  Oğuzcan Kutkan hocanın Hukuk Fakültesi başarısını da unutmayalım takım kaptanı Hüseyin Atasoy’un maç içinde ve dışındaki birleştirici tutumları başarıda en önemli etkenlerdendi. Hukuk Servet Tuçi’nin attığı 2 golle fark atarak iddialı duruma geldi.

Siyasal Bilgiler Fakültesi: 1         Hukuk Fakültesi: 3

Yer: Kampüs Arena                        Hakem: Ömer Akyıldız

Siyasal Bil. Fak. : Yusuf** Berkant** Burak** Ahmet** Recep** İkbal** Yunus** Mustafa** Zafer** Akif** Deral**

Antrenör: Veysel İnal

Hukuk Fak.: Oğuz*** Savaş*** Sefa*** Özgür*** Akif*** Oğuz*** Berat*** Umut*** Servet*** Emre*** Deniz***

Antrenör: Oğuzcan Kutkan

Goller: Servet Tuçi (28-38.dk), Berat Aktar (82.dk) (Hukuk Fak.), Yunus Çiçek (55.dk) (Siyasal Bil. Fak.)

Sarı Kart: Yunus Çiçek (Siyasal Bil. Fak.)

ÖĞRENCİ LİGİ (A GRUBU) PUAN DURUMU
S.No Takım Adı O G B M A Y AV PUAN