Öğrenci Ligi Maç Sonuçları

11.03.2020

Sağlık Bil. Fak.: 0                                  Tıp Fak.: 1

Yer                 : Kampüs Arena                   Hakem: Mustafa Arslan

Sağlık Bil. Fak. : Alperen* Mecit* Alperen Ş* Savaş* Serdar* İbrahim* Enes* Abdulkadir* emre Serkan* Berat*

Antrenör : Mustafa Yemiş

Tıp Fak.: Mustafa** Recep** Musa** Batuhan** Ümit** Vakkas** Osman** Emre**  Tezcan**

Antrenör : Yücel Demir

Goller : Vakkas Avcı (38.dk) Tıp Fak.

Sarı Kart:

Tıp Avcı İle Avladı

Günün güzel ve heyecan dolu maçında Tıp Fak. Öğrencileri Yücel Demir’in taktikleri ile güçlü rakipleri Sağlık Bil. Fak. Kalesine yüklendiler dakikalar 38 olduğunda Vakkas Avcı’nın ayağından nefis bir gol atarak haftayı 3 puanla kapadılar.

Bilgisayar Bil. Bil. Fak.: 8         Hukuk Fak.: 7

Yer                 : Kampüs Arena                   Hakem: Çetin Ateş

Bilgisayar Bil. Bil. Fak.: Aytekin** Caner** Hasan** Fatih** Ahmat** Emirhan** Mahmut** Mervan** İbrahim** Ahmet**

Antrenör : Yücel Erdağ

Hukuk Fak.: Burak* Hüseyin* Sefa* Özgür* Akif* Berat* Emre* Deniz* Savaş* Emre O* Umut*

Antrenör : Mehmet Akif Albayrak

Goller : Hasan Tunç (15-70.dk), Caner Sabitoğlu (22.dk), Aytekin Erlale (28.dk), Ahmat Mahamat (28.dk), İbrahim Koca (65.dk), Emin Kalkan (82.dk), Fatih Ayaz (89.dk) (Bilgisayar Bil. Bil. Fak.), Savaş Aydın (19-77.dk), Akif Albayrak (25.dk), Özgür Aytekin (32.dk), Emre Aydoğdu (45.dk), Hüseyin Atasoy (59.dk), Servet Tuçi (78.dk) (Hukuk Fak.)

Sarı Kart : Hasan Tunç, Emin Kalkan (Bilgisayar Bil. Bil. Fak.), Hüseyin Atasoy (Hukuk Fak.)

Bilgisayarcılar İyi Oyun 3 Puan

Geçen hafta iyi oynamalarına rağmen 3 puanı kaybeden Bilgisayar Bilişim bu kez gol yollarında başarılı olunca Hukuk Fakültesini yenerek 3 puanı kaptılar.

Eğitim Fak.:  3          Sağlık Hiz. MYO : 0

Yer                 : Kampüs Arena                   Hakem: Çetin Ateş

Eğitim Fak.: Ramazan*** Hüseyin*** Ferdi*** Çağrı*** Aperen*** Diyar*** Caner*** Furkan*** Serhat*** Sadık*** Davut***

Antrenör : Bekir Pancaroğlu

Sağlık Hiz. MYO: Alperen** Samet** Recep** Hakan** Muhammet** Serhat** Muzaffer** Salih** Hasan** Yusuf** Doğukan** Ahmet**

Antrenör : Ali Yıldırım

Goller : Sametcan Öztürk  (K.K 40.dk), Diyar Kut (70.dk), Davut Bozkurt (80.dk) (Eğitim Fak.)

Sarı Kart : Hüseyin Örüç, Diyar Kut, Serhat Koyuncu (Eğitim Fak.), Alperen Gülcan, Kerem Kaya (Sağlık Hiz. MYO

Eğitim Fakültesi Fırtına Gibi

Günün mücadelesi bol maçın sonucu kimseyi yanıltmasın her iki takımın mücadelesi yüksek seviyede olduğundan seyirciler keyif aldılar.

Bekir Pancaroğlu’nun yönetiminde sahaya çıkan Eğitim Fakültesi Öğrencileri önce Sağlık MYO usta ayaklarını iyi markajla durdurdu önce talihsiz bir vuruşla Samet Can Öztürk kendi kalesine gol attı ardından Diyar ve Davut sonucu ilan etti. 3-0 ve 3 puan Eğitimcilerin hanesine yazıldı.