Öğrenci Ligi Maç Sonuçları

04.03.2020

Hukuk Fak.: 4  Tıp Fak.: 0

Yer                 : Kampüs Arena                   Hakem: Eyüp Kolbudak

Hukuk Fak.: Burak*** Hüseyin*** Sefa*** Özgür*** Akif*** Berat*** Emre*** Deniz*** Savaş*** Emre O*** Umut*** Burak B***

Antrenör : Mehmet Akif Albayrak

Tıp Fak.: Mustafa* İbrahim* Mesut* Ümit* Emre* selim* umut* İbrahim* Musa*

Antrenör : Yücel Demir

Goller : Emre Aydoğdu (26.dk), Berat Aktar (48.dk), Savaş Aydın (66-59.dk) (Hukuk Fak.)

Sarı Kart:

Hukuk Taş Gibi

Baştan sona üstün oynayan Hukukçular Savaş Aydın’ın ayağından 2 gol atınca farka koştular ve 2020 yılı Öğrenci ligine 3 puanla merhaba dediler.

Bilgisayar Bil. Bil. Fak.: 7         Sağlık Bil. Fak.: 8

Yer                 : Kampüs Arena                   Hakem: Mutlu Uyar

Bilgisayar Bil. Bil. Fak.: Fatih* İbrahim* Mahamat* Caner* Hasan* Mervan* Onur* Emin* Emirhan*

Antrenör : Ahmet Özdemir

Sağlık Bil. Fak. : Alperen** Mecit** Alperen Ş** Savaş** Serdar** İbrahim** Burak**

Antrenör : Mecit Sönmez

Goller : Alperen Şencan (13-79.dk), Burak Durmaz (22.dk), İbrahim Çelenk (77.dk) Serdar Erdönmez (44.dk), Alperen Erdoğmuş (57.dk), Mecit Sönmez (66.dk), Savaş Kızıltepe (89.dk) (Sağlık Bil. Fak.), Aytekin Erkale (35-69.dk), Hasan Tunç (40.dk) Caner Sabitoğulları (50.dk), Emirhan Kıyak (59.dk), Ahmat Mahamat (73.dk), Emin kalkan (84.dk), (Bilgisayar Bil. Bil. Fak.)

Sarı Kart : Hasan Tunç (Bilgisayar Bil. Bil. Fak.)

Gol Yağmurunu Sağlık Kazandı

Çekişmeli ve mücadelenin zirve yaptığı maç seyredenlere zevk verdi her iki takımın hızlı ve gole yatkın oynaması günün en fazla gol atılan mücadelesi oldu. Bir fazla atan Sağlık Bilimleri Fakültesi 3 puanı hanesine yazdırdı.

İletişim Fak.:  1                  Sağlık Hiz. MYO : 2

Yer                 : Kampüs Arena                   Hakem: Mustafa Arslan

İletişim Fak.: Ömer* Gökhan* Naif* Musa* Bedirhan* Atalay* Onur* Yasin* Yunus* İbrahim* Ali* Mahmud* Aykut*

Antrenör : Erdal Hoş

Sağlık Hiz. MYO: Alperen** Samet** Recep** Hakan** Muhammet** Serhat** Muzaffer** Salih** Hasan** Yusuf** Doğukan** Ahmet**

Antrenör : Ali Yıldırım

Goller : Atalay Yıldız (33.dk) (İletişim Fak.), Samet Öztürk (60.dk), Recep Ceylan (89.dk) (Sağlık Hiz. MYO)

Sarı Kart :

Kazanan Sağlık Hiz. Myo

Antrenör Ali Yıldırımın maç boyunca sahanın her tarafından takımına taktik verirken sahanın içindeymiş gibi heyecan içindeydi. Önce Atalay Yıldız’ın 33.dk ayağından öne geçen İletişim oldu ama kalesinde 60 ve 89. dakikalarla Sağlık MYO’nun gollerine engel olamadı ve Ali Hocanın ve Mustafa Kemal Kösenin takımı 3 puanı 2 gol atarak hanesine yazdırdı.