Öğrenci Ligi Maç Sonuçları

03.04.2019

ÖĞRENCİ LİGİ MAÇ SONUÇLARI

Sakarya Üniversitesi Öğrenci Liginde 2 Nisan 2019 Salı günü oynanan maçların sonuçları şöyle:

Bilgisayar ve Bilişim Bilimleri Fakültesi: 3     İlahiyat Fakültesi: 2

Tıp Fakültesi: 3  Sağlık Bilimleri Fakültesi: 0

Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi:0   Sağlık Hizmetleri MYO: 9

Bilgisayarcılar Durdurulamaz

Günün zevkli ve çekişmeli maçı tam bir futbol bayramı gibi takımların bir birine nazire yaparcasına oynadığı güzel futbol ve bol gol günün seyredenlerinin şansı oldu maçın başında Hasan Tunç ile öne geçen Bilgisayarcılar sonunu getirdi berabere bitecek derken Ali Ulvi Bayram 2 gol atarak takımını galibiyete taşıdı.

Bilgisayar ve Bilişim Bilimleri Fakültesi: 3          İlahiyat Fakültesi: 2

Yer: Kampüs Arena               Hakem: Batuhan Güz

Bilgisayar ve Bil. Bil. Fak.: Mamudu*** Melih*** Emirhan*** Furkan*** Hasan*** Ahmad*** Sedat*** Ali**** Murat*** Caner*** Burak*** Gökhan*** İbrahim***

Antrenör : Yücel Erdağ

İlahiyat Fak. : Emre** Kerem** Sinan** Muhammet** Ali** Fehmi*** Arif** Ebubekir** Halil** Usame** Ahmet** Ertuğrul** Abdulkadir**

Antrenör : Kadir Saka

Goller : Hasan Tunç (13.dk), Ali Ulvi Bayram (23-60.dk) (Bilgisayar ve Bil. Bil. Fak.), Arif Köse (15.dk), Fehmi Öksüz (44.dk) (İlahiyat Fak.)

Sarı Kart: Burak Çalışgan, Hasan Tunç (Bilgisayar ve Bil. Bil. Fak.), Muhammed Emin Dursun, Fehmi Öksüz (İlahiyat Fak.)

Doktorlar İş Başında

Yücel Demir’in öğrencileri işleri nedeniyle maça son anda yetişen Yücel hocayı ve günün kazananı Tıbbın Sekreteri Kerim İsen’i mutlu etmeyi ve hanelerine 3 puanı yazmayı başardılar.

Tıp Fakültesi : 3        Sağlık Bilimleri Fakültesi: 0

Yer: Kampüs Arena               Hakem: Ömer Akyıldız

Tıp Fak. : Osman S*** Muhammed*** Emre*** Umut*** İbrahim*** Osman M*** Mesut***

Antrenör : Yücel Demir

Sağlık Bil. Fak. : Cihat** Abdulkadir** Mecit** Mahmut** Ahmet** Fatih** Bülent** Halil**

Antrenör : Muhammed Şemsi Kaplan

Goller : Osman Mıdık (35.dk), İbrahim Ataş (64.dk), Emre Sevimli (78.dk) (Tıp Fak.)

Sağlık MYO Gol Gol Gol

Hani bir söz vardır ya gol yağmuru ve gol sağanağı evet bu maçta bu vardı bir ara doluya bir ara gol hortumuna döndü durmadı Ali Yıldırım’ın öğrencileri adeta aktılar Ali Ghiacise ve Muzaffer Erenay 3’er golle bu gol bereketinin iki kahramanı olarak kayıtlara geçti. 9-0

Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi:  0  Sağlık Hizmetleri MYO: 9

Yer: Kampüs Arena               Hakem: Ömer Akyıldız