Oda Temsilcileri Mühendislik Fakültesi’nde Bir Araya Geldi

16.10.2014

Sakarya Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Orhan Torkul, bölüm başkanları ve meslek odaları temsilcileri ile bir araya geldi.

Sakarya Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen buluşmaya Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Orhan Torkul, Mühendislik Fakültesi bölüm başkanları, İnşaat Mühendisleri Odası, Makine Mühendisleri Odası ve Elektrik Mühendisleri Odası temsilcileri katıldı.

Toplantıda konuşan Dekan Prof. Dr. Orhan Torkul, “Mühendislik Fakültesi olarak üniversitemizde Sertifikalar Koordinatörlüğü, Yangın ve Yangın Araştırma Merkezi ile Afet Yönetimi Araştırma Merkezi’ni kurduk. Araştırma merkezlerindeki faaliyetlere meslek odalarımızı da katmak istiyoruz. Önerilerinizi, düşüncelerinizi ve bu merkezlerde yönetime katılmanızı bekliyoruz” dedi.

Toplantının devamında öğretim üyeleri ile oda temsilcileri, öğrencilere eğitim sırasında ve sonrasında daha iyi bir gelecek hazırlanması konusunda görüş alışverişinde bulundu.

16.10.2014 – MA