Neşet Ertaş Anma Konseri

06.10.2018

Büyük halk ozanı Neşet Ertaş, Sakarya Üniversitesi’nde anılacak.

Türk halk müziğinin unutulmaz ismi büyük saz ve söz ustası Neşet Ertaş, ölümünün 6. yılında Sakarya Üniversitesi’nde düzenlenen bir konserle anılacak.

SAÜ Devlet Konservatuvarı tarafından düzenlenecek konserde Ertaş’ın unutulmaz eserleri seslendirilecek.

SAÜ Kültür ve Kongre Merkezi’nde 8 Ekim Pazartesi günü düzenlenecek konser saat 20’de başlayacak.

Konserde, Konservatuvar Müdürü Prof. Dr. Nilgün Sazak’ın yanısıra Duran Alp,  Ahmet Alp ve Muhammet Sayit Alp solist olarak sahne alacak.

TRT İstanbul Radyosu kemane sanatçısı İhsan Mendeş konsere konuk sanatçı olarak katılacak.

Seslendirilecek Eserler:

1. Gönüldağı