MÜSİAD’tan Rektör Elmas’a Ziyaret

MÜSİAD Sakarya Şube Başkanı Yaşar Coşkun ve beraberindeki heyet, Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas’ı makamımda ziyaret etti.

MÜSİAD’tan Rektör Elmas’a Ziyaret
23.03.2017

Sakarya Üniversitesi’nin misyonu gereği sivil toplum kuruluşları ile birlikte çalışmaya hazır olduğunu belirten Rektör Prof. Dr. Muzaffer Elmas, “Sakarya Üniversitesi olarak STK’ların faaliyetlerini her zaman destekliyoruz. Üniversite-Sanayi işbirlikleri bizim önceliklerimiz arasında. Bu kapsamda Sakarya Üniversitesi olarak her türlü projeye destek vermeye hazırız” dedi.

23.03.2017 – YC