Muş Alparslan Üniversitesi’nden 3+1 Ziyareti

Muş Alparslan Üniversitesi’nden 3+1 Ziyareti
13.10.2017
1.859
A+
A-

Muş Alparslan Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi’nden öğretim üyeleri, Teknoloji Fakültesi Dekanı ve Meslek Yüksekokulları Koordinatörü Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık’ı makamında ziyaret etti. 3+1 Eğitim Modeli hakkında bilgilerin aktarıldığı toplantıya Muş Alparslan Üniversitesi adına Yrd. Doç. Dr. Erdinç Vural ve Yrd. Doç. Dr. Salih Özer katıldı.

3+1 Eğitim Modeli Yayılmaya Devam Ediyor.

3+1 Eğitim Modeli’nin başarılı bir şekilde uygulanmaya devam ettiğini belirten Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık, pek çok üniversite temsilcisine model hakkında bilgiler paylaşıldığını söyledi. Prof. Dr. Sarıbıyık; “Meslek Yüksekokullarımızın tamamında uyguladığımız 3+1 Eğitim Modeli pek çok üniversiteye rol model oldu. Başta iş dünyası olmak üzere üniversitelerin ve öğrencilerin takdirini almaya devam ediyor” dedi.

3+1 Eğitim Modeli Uygulama Biçimi ve Kazanımlarıyla Ön Planda

Gerçekleştirilen mesleki uygulamaları yakından takip ettiklerini belirten Muş Alparslan Üniversitesi Öğretim Üyeleri, üniversitenin de mesleki uygulamaya geçiş sürecine başladığını belirttiler. Muş Alparslan Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Fethi Ahmet Polat’ın da mesleki uygulamaların hayata geçişi konusunda hassasiyet gösterdiğini dile getiren temsilciler, Sakarya Üniversitesi 3+1 Eğitim Modeli’nin bu bağlamda gerek uygulama biçimi ve yöntemi ile gerekse kazanımları ile öne çıktığını ve rol model olarak görüldüğünü belirttiler. Başarı dileklerini toplantı bitiminde de aktaran temsilciler, paylaşımlarından ve katkılarından dolayı Sakarya Üniversitesi’ne ve Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık’a teşekkürlerini sundular.

13.10.2017 – YC


1.859 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.