Mühendislik Fakültesinde Danışma Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi

Mühendislik Fakültesinde Danışma Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi
06.04.2022
1.018
A+
A-

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Mühendislik Fakültesinde 31 Mart Perşembe günü, Danışma Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda Mühendislik Fakültesinde yapılması planlanan bitirme yarışması ve kullanılacak afiş önerileri konuşuldu.

Mühendislik Fakültesi Dekanlığında gerçekleşen toplantıya Dekan Prof. Dr. Ahmet Alp, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Gültekin Çağıl, öğretim üyeleri ve Sakarya şehrinin saygın iş adamları katıldı.

Dekan Prof. Dr. Alp konuşmasına Mühendislik Fakültesinin geçmişi ile ilgili sunum yaparak başladı. Fakülteyi ilgilendiren sorunlar ve çözüm yolları üzerinde durulan toplantıda fakültede yapılması planlanan bitirme yarışmasının detayları hakkında konuşularak gerekli planlamalar yapıldı.

Toplantıda Danışma Kurulu Başkan Yardımcısı olarak Ecoplas Sakarya Genel Müdürü Bülent Yazıcı seçildi. Eğitim Öğretim Süreçleri, Staj ve Uygulamalı Mühendislik Deneyimi Eğitimi (UMDE), Üniversite-Sanayi İşbirliği ve Bitirme Yarışması alt gruplarında çalışacak danışma kurulu üyeleri belirlendi.

Bir sonraki toplantının 2 Haziran saat 14.00’te yapılması kararlaştırıldıktan sonra toplantı sona erdi.

Haber – Fotoğraf: Rabia Uçar


1.018 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.